Kinderen

Kinderen, je kostbaarste bezit. En geloof me, ze worden heel snel groot. Niets zo fijn dan dat je kunt terugkijken in hun peuter, kleuter en tienertijd. Mooi voor jezelf, je kinderen en familie. Iedere fase van het leven is anders en o zo speciaal. Dat wil je koesteren.  Maar een fotoshoot met kinderen is ook gewoon leuk!

Leuk voor het kind, leuk voor de ouders maar ook leuk voor mij! Iedere leeftijd heeft zijn charme. Van newborn tot sitter, van dreumes tot peuter en van eigenwijze kleuter naar tiener. Hoe mooi is het om iedere levensfase verwerkt te hebben in een mooi fotoboek dat je er ieder gewenst moment nog eens kunt bijpakken en je even mee terug in de tijd neemt.

We kunnen er voor kiezen om naar het park, de bossen, een speeltuin of b.v. de kinderboerderij te gaan voor heel ongedwongen foto’s waarbij je kind vooral lekker zichzelf mag zijn en we het maken van foto’s tijdens en tussen het spelen door maken. Zo fantastisch om die glunderende snoetjes te zien. Ook een gezellig uitje voor jullie dus. We kunnen natuurlijk ook in de studio afspreken maar zodra de kinderen iets groter zijn zien we daar vaak wat meer geposeerde foto’s.

 

Kinderfotografie

Tarieven

 

to Love

145 euro

 kies online de 5 mooiste foto’s

  5 fotoafdrukken van 13×18 op premium kwaliteit fotopapier

 in de studio of op locatie

 

to Cherish

190 euro

kies online de 10 mooiste foto’s 

  9 fotoafdrukken van 13×18 op premium kwaliteit fotopapier

1 fotoafdruk van 20×30 van een foto naar keuze 

in de studio of op locatie

 

for Life

240 euro

mogelijkheid voor kledingwissel 

kies online de 16 mooiste foto’s

1 fotoafdruk van 20×30 van een foto naar keuze

Fotoalbum van 20×20

  in de studio of op locatie

 

 

Upgrade

Mocht je bij het uitkiezen van de foto’s nog extra foto’s willen bestellen dan kan dat voor 10 euro per stuk. Deze krijg je dan ook professioneel nabewerkt en afgedrukt in 13×18 op premium kwaliteit fotopapier .

De fotoalbums kunnen tegen meerprijs met extra pagina’s, in een groter formaat en of luxere uitvoering geleverd worden. 
Ook is er een ruime keuze aan muurdecoratie. 
Graag informeer ik u over de mogelijkheden