a day in the life

Een dag zoals zovelen.

Voor jullie een heel gewone dag. Maar is dat wel zo?

Vaak zijn de gewone momenten juist het meest bijzonder. En wist je dat er in die gewone dag heel veel speciale momenten zitten die jezelf op dat moment niet ziet maar die ik met mijn camera perfect kan vangen.

Hebben we niet allemaal van die momenten waarin we terug denken aan momenten van vroeger zoals; Weet je nog… Dat we op papa`s rug door de kamer gingen en gingen dansen op mama`s voeten. Dat we op zondag altijd naar oma gingen waar we ons dan gingen verkleden met oude lappen en gordijnen of  het snoepje voor onderweg dat we kregen als we weer naar huis gingen.

Vaak realiseren we ons vaak pas jaren later hoe snel de tijd voorbij gevlogen is. Later blijkt dat we juist van die hele kleine dingen die ons gemaakt hebben zoals we zijn en waarin duidelijk de familieband naar voren komt geen tastbare herinnering hebben. Ikzelf heb drie fotoalbums vol foto`s uit mijn jonge jaren maar ze geven  geen inkijk in hoe het er bij ons thuis aan toe ging.  Dan bedoel ik de kleine alledaagse dingen zoals het ochtendritueel, het smeren van de boterhammen, het gezamenlijk spelen, knuffel en troost momentjes, het kusje erop en over, het borstelen van onze lange haren. Maar ook van het stoeien met papa of een boze bui zijn er geen foto`s.

Hoe mooi zou het zijn dat jij, je kinderen of zelf kleinkinderen  het album kunnen erbij pakken om met eigen ogen te kunnen zien hoe het er vroeger thuis aan toeging!

Het leven op zich is mooi genoeg.

Daar hoeft niet voor geposeerd te worden en een ieder is speciaal en uniek en mag zijn zoals hij of zij is.

Hoe gaat een Day in the life shoot eraan toe?
We bespreken vooraf waar, hoelang en op welk tijdstip we de shoot gaan doen. Of er speciale momenten in de dag zijn die u graag in de shoot terug wil zien. Denk aan het opstaan, tandenpoetsen, boterhammen smeren en op weg helpen naar school. Of juist het uitlaten van de hond of het spelen van een spelletje, avond/badritueel en het verhaaltje voorlezen en de kinderen onderstoppen.

Of iets heel anders, b.v. een bezoek aan uw ouders of grootouders in het verzorgingshuis, een familiedag, of uitje naar een pretpark.

Wat u maar wilt.

U hoeft de dag van de shoot natuurlijk niets meer te plannen maar doe vooral lekker allemaal je ding zoals jullie altijd doen. Ik loop gezellig met jullie mee en weet vanuit mijn gevoel en ervaring de bijzondere momenten er tussenuit te pikken en vast te leggen. In het begin van de shoot zal het misschien heel even onwennig zijn maar geloof me, na een poosje merken jullie de aanwezigheid van mij en de camera echt niet meer.

Tarieven

to Love

250 euro

Duur:  2 uur.

Bij u thuis en/of een andere door u gekozen locatie

kies zelf het tijdvak van de dag

mooie overzichtsreportage van de gewone gang van zaken

online de mooiste foto’s uitkiezen

Linnen fotoalbum van 15×15 met hierin de 24 mooiste foto’s

 

to Cherish

 475 euro

Duur:  4 uur.

Bij u thuis en/of een andere door u gekozen locatie

kies zelf het tijdvak van de dag

mooie overzichtsreportage van de gewone gang van zaken

online de mooiste foto’s uitkiezen

Linnen fotoalbum van 20×15 met hierin de 50 foto’s

 

for Life

725 euro

Duur:  6  uur.

Bij u thuis en/of een andere door u gekozen locatie

kies zelf het tijdvak van de dag

mooie overzichtsreportage van de gewone gang van zaken

onine de mooiste foto’s uitkiezen

Luxe USB stick met hierop alle bestanden in hoge resolutie

Linnen fotoalbum van 30×30 cm met hierin de 75 mooiste foto’s

incl. leuk geschenk

Upgrade

De fotoalbums kunnen tegen meerprijs in een groter formaat en of luxere uitvoering geleverd worden
Ook is er een ruime keuze aan muurdecoratie. Zie het kopje “overige”
Graag informeer ik u over de mogelijkheden