Bruidsfotografie

 

Wat ontzettend leuk! Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!  Jullie mooiste dag. Een dag om nooit meer te vergeten. Een dag vol met geweldige momenten waar je later nog vaak aan terug zult denken. Zeker met het album dat ik voor jullie maak.
De trouwreportages die ik verzorg blijven als tastbare herinnering achter. Met mijn camera zoek ik op jullie trouwdag voortdurend naar hét moment. En het resultaat is een reeks van momenten die er écht toe doen, foto’s die spreken en het verhaal vertellen.
Het verhaal van jullie dag, vastgelegd in een professionele bruidsreportage.

De emoties, het vieren van de liefde, de bijzondere momenten en kleinste details maken ieder huwelijk uniek. De uitdaging om deze unieke momenten en details vast te leggen zodat deze niet verloren gaan vind ik geweldig. Het is voor mij een eer om als bruidsfotograaf getuige te mogen zijn van zoveel bijzondere momenten op 1 dag.
Mooie momenten die iedereen bijblijven, mede dankzij de foto’s.
Mijn doel is om de liefde, het plezier, de emoties en zelfs de kleinste details die jullie op die dag zelf misschien niet hebben gezien op een pure en ongedwongen en spontane manier vast te leggen. 

Voor die ene dag wil ik graag onderdeel zijn van jullie gezelschap en opgaan in de sfeer van de dag. Dichtbij maar onopvallend.
Door een persoonlijke en ontspannen manier van werken ontstaan er authentieke beelden die duidelijk de essentie van jullie bruiloft benadrukken.                                      Jullie liefde en geluk! 

Hoe ga ik te werk

Als eerste plannen we een vrijblijvende afspraak in om elkaar vast wat beter te leren kennen. Hierbij hoor ik ook graag hoe jullie trouwdag er in grote lijnen komt uit te zien. We bespreken wat jullie wensen zijn voor de reportage en hebben het over de mogelijkheden. Als we er samen een goed gevoel bij hebben reserveer ik de datum in mijn agenda.

Een maand voor jullie huwelijk maken we een vervolgafspraak waarin we verder ingaan op de details.  

Op jullie mooiste dag is het belangrijk dat alles klopt. Dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Dat komt de bruidsreportage alleen maar ten goede. Daarom plannen we gelijk een mini Loveshoot zodat mijn werkwijze bekend is en het op jullie trouwdag niet meer zo spannend is om voor mijn camera te staan. Dit alles om jullie trouwdag zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Voor de grote dag

 2 weken voor jullie huwelijk neem ik nog even contact met jullie op om onze afspraak nog even door te nemen en te kijken of er misschien nog wijzigingen in het draaiboek zijn.

Na de trouwdag

Ik weet dat jullie nieuwsgierig zullen zijn naar het eindresultaat en ga dan ook zo snel mogelijk  met de foto’s aan de slag. Om jullie honger naar de foto’s alvast wat te stillen krijgen jullie de volgende dag  een kleine preview van enkele foto’s zodat jullie die vast kunnen laten zien aan familie en vrienden. En dat smaakt naar meer! De digitale foto’s hebben jullie binnen 6 weken en  afhankelijk van de leverancier van het album en bezorgdienst  hebben jullie het totaalpakket na maximaal 10 weken in handen. 

 

 

Bruidsfotografie  

Tarieven

Korte reportage

200 euro per uur

Foto’s via WeTranser

fotoboek van 15×20 met 16 pagina’s  met hierin de mooiste foto’s

Ideaal als je nu gaat trouwen en pas later een receptie, diner en/of feest wilt geven.

vanaf 2 uur fotografie incl. reiskosten tot 20 km 

To Love

1295 euro

Duur: 6 uur

incl. mini Love shoot
 
volgende dag kleine preview in de mailbox
 

100 tot 200 foto’s

Linnen fotoboek  van 20×20 met 20 pagina’s  

 extra uren mogelijk

incl. reiskosten tot 20 km 

 

to Cherish

1650 euro

Duur: 8 uur

incl. mini Love shoot

volgende dag kleine preview in de mailbox

200 tot 300 foto’s

luxe usb stick met hierop de bewerkte  foto’s

zelf de foto’s uitkiezen voor in het fotoboek

extra uren mogelijk

luxe fotoboek van 25×25 met 30 pagina’s  

incl. reiskosten tot 20 km

for Life

1995 euro

Duur: 10uur   

incl. mini Love shoot

volgende dag kleine preview in de mailbox

300 tot 400 foto’s

luxe usb stick met hierop de bewerkte foto’s 

zelf de foto’s uitkiezen voor in het fotoboek

extra uren mogelijk
 

luxe fotoboek van 30×30 met 30 pagina’s

 incl. reiskosten

De fotoalbums kunnen tegen meerprijs in een groter formaat, extra pagina’s en/of in een luxere uitvoering geleverd worden

Graag informeer ik jullie over de vele mogelijkheden