Familie en Gezin

Herkenbaar?

 

Stapels met foto’s maar waar jullie met het hele gezin opstaan zijn vaak op 1 hand te tellen. Het is meestal dezelfde persoon die de rol van fotograaf op zich neemt en zo dus meestal “onzichtbaar” met het gezin meegaat en niet op de foto’s  is terug te zien. 

Dit is echt zo jammer! 

Gun jezelf en je gezin deze gezellige gezinsshoot waar jullie met veel plezier aan zullen terugdenken zodra je de foto’s weer ziet .Een ervaring op zich. Geweldig voor nu maar nog veel waardevoller over 10, 20 of 40 jaar.

Om pure,  spontane foto’s te krijgen heb Ik ervoor gekozen om de shoots met gezinnen niet in de studio maar op locatie te doen. Op een plaats waar de kinderen lekker kunnen ravotten, zich vrijer voelen en vooral zichzelf zijn. De sessie zal  dan ook vooral heel spontaan verlopen. Door middel van kleine opdrachtjes en spelletjes voor de kinderen ga ik ervoor zorgen dat ze zich niet meer zo bewust van de camera zijn. Dus niks geen stijve geforceerde poses aannemen maar het moment nemen zoals het komt en soms een klein beetje bijsturen. Op deze manier komt ook de band die jullie met elkaar hebben goed naar voren en dat zie je terug in de foto’s! Ik maak foto’s in verschillende combinatie van jullie gezin

En maak je vooral geen zorgen over wat voor “streken” de kinderen zullen gaan uithalen ;-). Ik ben zelf moeder van 3 jongens. Ken inmiddels alle fases en ben in het bezit van een engelen geduld.   

Ik weet voldoende mooie locaties maar als jullie graag naar een locatie gaan die voor jullie speciaal is kan dat natuurlijk ook .

Familie shoot

Een mooi kado voor opa en oma, je zus die ver weg woont voor jezelf en wat te denken voor je kinderen over een aantal jaren. Een familie shoot is altijd een goed idee! Je familie is je basis waar je altijd op terug kan vallen. Ook hier probeer ik de persoonlijkheid en onderlinge band op een spontane manier vast te leggen en stel dan ook weer voor om er lekker op uit te trekken naar b.v het bos, park, meertje of speeltuin. Niks mooier dan de lachende snoetjes van de kinderen, stoere papa’s, liefhebbende mama’s en opa en oma die vol trots genieten van hun nakomelingen. Ik maak foto’s van de complete familie maar ook  in losse combinaties van b.v. opa en oma alleen en met hun kinderen. De broers en zussen samen. de kleinkinderen enz.

 Gezin/Familie

Tarieven

to Love

145 euro

online de 5 mooiste foto’s kiezen


5 fotoafdrukken van 13×18 op premium kwaliteit fotopapier

 

op locatie

 

to Cherish

185 euro

online de 10 mooiste foto’s uitkiezen

10 fotoafdrukken van 13×18 op premium kwaliteit fotopapier

 

op locatie

 Harmonica boekje

 

for Life

235 euro

online de 16 mooiste foto’s uitkiezen

1 fotoafdruk van 20×30 op premium kwaliteit fotopapier en het Harmonica boekje

op locatie

 fotoalbum van 20×20

 

Bij meer dan 5 personen bereken ik een toeslag van 10 euro per extra persoon

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen of  andere ideeën voor de shoot? Dat kan. Stuur een appje of mailtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op zodat we het kunnen uitwerken tot iets moois.

Upgrade

Mocht je bij het uitkiezen van de foto’s nog extra foto’s willen bestellen dan kan dat voor 10 euro per stuk. Deze krijg je dan ook professioneel nabewerkt en afgedrukt in 13×18 op premium kwaliteit fotopapier .

De fotoalbums kunnen tegen meerprijs met extra pagina’s, in een groter formaat en of luxere uitvoering geleverd worden. 
Ook is er een ruime keuze aan muurdecoratie. 
Graag informeer ik u over de mogelijkheden