Newborn Teun

pasgeboren newbornfotografie fotograaf waalwijk

13 maart stond er weer een newbornshoot in de planning. Na overleg met de ouders om erachter te komen wat ze graag zouden terugzien in de fotoreportage kwamen we op het idee om het thema Vikings en Peaky Blinders erin te verwerken. Zo leuk om me helemaal te kunnen uitleven in zo’n thema en originele foto’s te kunnen afleveren die geheel op het gezin zijn afgestemd. Samen er iets moois en unieks van maken is zo bijzonder leuk om te doen! Mama en Papa en Teun hadden er duidelijk zin in. Wat een heerlijk ventje is het toch. Papa had nog het mooie idee om de ring en ketting met kruisje van zijn opa’s in een foto te verwerken. Samen met een klokje met de geboortetijd van Teun en zijn handje dat de ketting vasthoud maakt het tot een zeer speciale foto voor het kersverse gezinnetje.